Sök på hela webbplatsen

Biljetter

Biljetter

Köp biljetter dygnet runt, på det sätt som passar dig bäst! Betala med kort, swisha eller banköverföring och få mobilbiljett direkt. Det är smidigt, enkelt och säkert!

Stadsscenens biljettkassa är öppen 45 minuter innan föreställning samt bemannas av Kontaktcenter i Stadshuset:

Måndag-Torsdag kl. 08:00-17:00 och Fredagar kl. 08:00-15:00.

Avvikande öppettider kan förekomma dag före helgdag

 

Här har vi samlat de vanligaste frågorna gällande biljetter.

Hur köper jag enklast biljett?

Enklaste sättet att köpa biljett är via vår hemsida. Välj det event du är intresserad av och klicka sen på ”Hitta biljetter”. Du kan se hela vårt program genom att klicka här.

Elektronisk biljett i mobilen

När du köper en biljett får du ett antal leveranssätt att välja mellan. Vanligaste är e-biljett som levereras till din mejladress. Denna kan visas upp som mobilbiljett i din smartphone eller skrivas ut och uppvisas vid inträde. Har du biljettförsäljarens mobil-app (Ticketmaster) dyker biljetten även upp där som du senare kan visa vid biljettkontrollen.

Vilka alternativ har jag för att få mina biljetter levererade?

Beroende på biljettleverantör kan det variera. Ticketmaster erbjuder e-biljett, presentask och brev. Tickster erbjuder e-biljett och brev. Tänk på att eventuella extra kostnader kan tillkomma beroende på valt leveranssätt. För villkor och mer information se respektive biljettleverantörs webbplats.

Kan jag betala med kontanter i biljettkassan?

Nej, vi är kontantfria. I vår kassa kan man betala med bankkort, Swish och våra presentkort.

Vad har ni för åldersgräns på era evenemang?

Det är olika beroende på evenemanget. Om ett evenemang har en åldersgräns specificeras detta.

Vad gäller för återköp och ångerrätt?

Köpt biljett (= betald biljett) kan inte återlösas. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. Återköp sker endast i händelse av inställt eller flyttat evenemang. Eventuell distributions- och serviceavgift återbetalas då inte.

Kan jag köpa biljetter på andrahandsmarknaden?

Då det inte finns möjlighet för oss eller biljettleverantören att garantera eller kontrollera om biljetterna är äkta så skulle vi avråda ifrån att handla på andrahandsmarknaden.

Hur ser era köpvillkor ut?

Vi följer samma regler som Ticketmaster och Tickster då vi är återförsäljare och använder deras tjänster. För mer detaljerad information klicka här.