Sök på hela webbplatsen

Ronny Eriksson & Benneth Fagerlund ”Greatest Hittills”

Greatest Hittills

Fredag 24 november 2023 kl 19.00

Ronny Eriksson & Benneth Fagerlund ”Greatest Hittills”

Håll i hatten, nu är han här! Ronny Eriksson gör sina bästa och mest älskade nummer och kryddar dem med rykande färska nyheter från spelorten, landet och världen.

En musikalisk helkväll med sylvass satir, varm humor och bekymrad ståupp! Ronny Eriksson är både humorist och humanist.

En totalt orädd berättare med ett stort och bultande hjärta. På sitt alldeles eget vis uppmärksammar och genomskådar han orättvisor, maktförhållanden och allmän bullshit. Tillsammans med kapellmästare Benneth Fagerlund har han gjort många bejublade turnéer under åren. Nu gör den omåttligt populära duon en ny show: • Jag har skrivit några hundra låtar genom åren. Låtar om allt möjligt. Så ALLT är möjligt att den nya föreställningen handlar om, säger Ronny som längtar efter att möta publiken igen. Han citerar en av sina största hits: Det är hit man kommer när man kommer hem!

 

Medverkande: Ronny Eriksson prat och sång

Benneth Fagerlund Piano och sång

 

Föreställningslängd: 2:30 inkl 25 min pausKöp din biljett!

Fredag 24 november 2023 
Kl. 19.00

Köp biljetter

Information

Alla våra lokaler är handikappanpassade. Säkerställ att du väljer en rullstolsplats när du köper din biljett, då dessa finns i begränsat antal i salongen. Du kan enklast boka det i biljettsystemen alternativt ringer du Biljettkassan 08–523 030 80, måndag–fredag mellan kl. 13.00 – 15.00.

På Estrad har vi rullstolsplatser på rad ett och rad tio. Till rad tio finns en trapphiss som tar max 220 kg i totalvikt. Om totalvikten överskrider maxvikten så hänvisar vi till de anpassade platserna på rad ett i salongen.

Läs mer

Inbäddning